Trends & Inspiratie

Tussen de Citroenen

Eigenlijk een no-go om over het weer te praten, maar ik kan het niet meer voor me houden… Ik heb echt heimwee naar de zon. Men name het avondzonnetje op het terras, tuin of balkon, inclusief goed gezelschap en een heerlijke versnapering. Aan de laatste onderdelen ontbreekt…

Lees verder

Granny Chic

#Granny Chic – #Grandma Chic – #Grandmillennial Naast #cabincore & #cottagecore is er de stroming/trend: Grandma Chic. Bij Grandma Chic denk je al snel aan het stereotype interieur –> klassiek en ietwat benauwd. Dit zal ik op mijn manier vertalen naar 2021. Een moderne interpretatie, met als grote…

Lees verder

Inspiratie B-Covered interieurontwerp donkere wanden

Donkere dagen

Donkere kleuren kunnen in je interieur voor heel veel sfeer en warmte zorgen. Donker getexte muren en plafonds kunnen je volledig omarmen.

Lees verder