B-Covered is een bevlogen interieurbureau, gevestigd in Eindhoven.

Al twintig jaar verrassen we opdrachtgevers met eigenzinnige en unieke oplossingen voor de mooiste en fijnste woon- en werkomgevingen. In onze open bureau-omgeving werken wij dagelijks intensief samen om een zorgeloos en zo optimaal mogelijk ontwerp- en realisatietraject voor onze opdrachtgevers te garanderen.

Sebastiaan is een enthousiaste doener. Een ondernemer, een "createur". Samen met Maud oprichter en eigenaar van B-Covered.

General Manager | Projectmanager
Sebastiaan Eerhart

Maud heeft een voorliefde voor unieke decoratie en een passie voor het creëren van sfeer. Samen met Sebastiaan oprichter en eigenaar van B-Covered.

Styliste
Maud Eerhart-Vorspaget

Pieter is creatief ontwerper. Een kunstenaar met veel gevoel voor sfeer en detail. Samen met Trudy de creatieve motor.

Interieurontwerper
Pieter van der Spank

Interieurarchitect in hart en nieren. Naast haar onuitputbare enthousiasme voor interieur heeft Trudy een grote liefde voor mode, trends en steden.

Interieurarchitect BNI
Trudy Heerkens

Met zijn precisie en ruimtelijk inzicht, sterk in de technische uitwerking van tekeningen. Daarnaast zorgt Rob voor controle op locatie en een goed verloop van ieder bouwproces.

Creatief projectleider
Rob Schuts

Naast dat Bob de kosten nauwlettend in de gaten houdt, zorgt hij er met zijn enthousiasme en ervaring voor dat ieder bouwtraject prettig verloopt.

Projectmanager bouw
Bob van Stokkum

Met zijn ervaring in bouwmanagement - vanaf de initiatief-fase tot en met de nazorg - zorgt Marnix ervoor dat we tijdens het bouwtraject niets over het hoofd zien. Hoe groot een project ook moge zijn.

Architect | Projectmanager
ir. Marnix Nies

Lieke draagt zorg voor een optimaal verloop van de werkprocessen en vormt de schakel tussen onze ontwerpers en uitvoerders.

Trafficmanager | Assistent projectmanager
Lieke Beerens

Inge, al sinds jaar en dag onderdeel van het team, zorgt niet alleen voor financiële controle en overzichten, maar ook voor een goede sfeer binnen het bureau.

Finance- | Officemanager
Inge van Lint

Annika verzorgt niet alleen de 3D impressies voor onze klanten. Zij  zorgt er ook voor dat onze projectleiders met de juiste gegevens op de bouwplaats verschijnen. 

Creatief tekenaar
Annika van Gogh

Deze functie is reeds ingevuld.

Assistent Projectmanager
Ingevuld

Deze functie is reeds ingevuld.

Projectmanager | Projectleider
Ingevuld