B-covered is een bevlogen interieurbureau, gevestigd in Eindhoven.

Al meer dan twintig jaar verrassen we opdrachtgevers met eigenzinnige en unieke oplossingen voor de mooiste en fijnste woon- en werkomgevingen. In onze open bureau-omgeving werken wij dagelijks intensief samen om een zorgeloos en zo optimaal mogelijk ontwerp- en realisatietraject voor onze opdrachtgevers te garanderen.

Sebastiaan is een enthousiaste doener. Een ondernemer, een "createur". Samen met Maud oprichter en eigenaar van B-covered.

General Manager
Sebastiaan Eerhart

Maud heeft een voorliefde voor unieke decoratie en een passie voor het creëren van sfeer. Samen met Sebastiaan oprichter en eigenaar van B-covered.

Styliste
Maud Eerhart-Vorspaget

Interieurarchitect in hart en nieren. Naast haar onuitputbare enthousiasme voor interieur heeft Trudy een grote liefde voor mode, trends en decoratie&styling.

Interieurarchitect BNI
Trudy Heerkens
Rob is creatief ontwerper. Met zijn ruimtelijk inzicht en aandacht voor details, een gefocust ontwerper.
Door zijn ervaring als creatief projectleider, tevens veel kennis voor aansturing van projecten op locatie. 
Interieurontwerper | Projectmanager
Rob Schuts

Jessy zorgt als technisch creatief tekenaar voor de juiste uitwerking van de 2D en 3D tekeningen/impressies van onze projecten.

 

Technisch creatief tekenaar
Jessy Heldens

Paul zorgt als technisch creatief tekenaar voor de juiste uitwerking van de  2D en 3D tekeningen/impressies van onze projecten.

 

Technisch creatief tekenaar
Paul Thielen

Pieter is creatief ontwerper. Na lange tijd dienstverband en met een groot hart voor B-covered, op support momenten nog verbonden met de club.

Interieurontwerper
Pieter van der Spank

Naast dat Bob de kosten nauwlettend in de gaten houdt, zorgt hij er met zijn enthousiasme en ervaring voor dat ieder verbouw & realisatie traject prettig verloopt.

Technisch Manager bouw & planning
Bob van Stokkum
Met jarenlange ervaring binnen architecten-bureaus en op het gebied van bouw-management heeft Maarten veel ervaring voor een goed verloop op locatie van iedere remake. Daarbij met zijn technische kennis, voor iedere bouwkundige uitdaging een oplossing. 
Projectmanager
Maarten Renders

Met veel ervaring in het realiseren van bijzondere spa- en wellness ruimtes, heeft Ralf grote affiniteit met het creëeren van fraaie en bijzondere omgevingen. Hij zorgt als projectmanager voor de leidende rol in het verloop van tekening naar realiteit, samen met het projectteam op kantoor èn op de locaties.

Projectmanager
Ralf Coenen
Mies is aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de leverancier én het B-covered team. Ze vormt de schakel tussen alle betrokkenen en voorziet iedereen op het juiste moment van de benodigde informatie.
Assistent Projectmanager
Mies Sanders

Lotte is aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de leverancier én het B‑covered team. Ze vormt de schakel tussen alle betrokkenen en voorziet iedereen op het juiste moment van de benodigde informatie.

Assistent Projectmanager
Lotte Meuwese

Inge zorgt naast de financiële controle en overzichten, ook voor het dagelijkse ‘office' reilen en zeilen op het kantoor van èn voor team B-covered.

Finance- | Officemanager
Inge van Lint