B-covered is een bevlogen interieurbureau, gevestigd in Eindhoven.

Al meer dan twintig jaar verrassen we opdrachtgevers met eigenzinnige en unieke oplossingen voor de mooiste en fijnste woon- en werkomgevingen. In onze open bureau-omgeving werken wij dagelijks intensief samen om een zorgeloos en zo optimaal mogelijk ontwerp- en realisatietraject voor onze opdrachtgevers te garanderen.

Sebastiaan is een enthousiaste doener. Een ondernemer, een "createur". Samen met Maud oprichter en eigenaar van B-covered.

General Manager
Sebastiaan Eerhart

Maud heeft een voorliefde voor unieke decoratie en een passie voor het creëren van sfeer. Samen met Sebastiaan oprichter en eigenaar van B-covered.

Styliste
Maud Eerhart-Vorspaget

Pieter is creatief ontwerper. Een kunstenaar met veel gevoel voor sfeer en detail. Samen met Trudy de creatieve motor.

Interieurontwerper
Pieter van der Spank

Interieurarchitect in hart en nieren. Naast haar onuitputbare enthousiasme voor interieur heeft Trudy een grote liefde voor mode, trends en steden.

Interieurarchitect BNI
Trudy Heerkens

De technisch creatief tekenaar draagt samen met het projectteam zorg voor de juiste uitwerking van de  2D en 3D tekeningen/impressies van onze projecten.

 

Technisch creatief tekenaar
Paul Thielen

De jr. technisch creatief tekenaar draagt samen met het projectteam zorg voor de juiste uitwerking van de 2D en 3D tekeningen/impressies van onze projecten.

 

jr. technisch creatief tekenaar
Jessy Heldens

Naast dat Bob de kosten nauwlettend in de gaten houdt, zorgt hij er met zijn enthousiasme en ervaring voor dat ieder (ver)bouwtraject prettig verloopt.

Technisch Manager bouw & planning
Bob van Stokkum

Met zijn precisie en ruimtelijk inzicht, sterk in de technische uitwerking van tekeningen. Daarnaast zorgt Rob voor controle op locatie en een goed verloop van iedere transformatie

Creatief projectleider
Rob Schuts

Met zijn ervaring in bouwmanagement - vanaf de initiatief-fase tot en met de nazorg - zorgt Marnix ervoor dat we tijdens het bouwtraject niets over het hoofd zien. Hoe groot een project ook moge zijn.

Architect | Projectmanager
ir. Marnix Nies
Met jarenlange ervaring binnen architecten-bureaus en op het gebied van bouw-management heeft Maarten voor iedere bouwkundige uitdaging een oplossing. 
Projectmanager
Maarten Renders
Mies is aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de leverancier én het B-covered team. Ze vormt de schakel tussen alle betrokkenen en voorziet iedereen op het juiste moment van de benodigde informatie.
Assistent Projectmanager
Mies Sanders

Lotte is aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de leverancier én het B‑covered team. Ze vormt de schakel tussen alle betrokkenen en voorziet iedereen op het juiste moment van de benodigde informatie.

Assistent Projectmanager
Lotte Meuwese

Inge, al sinds jaar en dag onderdeel van het team, zorgt niet alleen voor financiële controle en overzichten, maar ook voor een goede sfeer binnen het bureau.

Finance- | Officemanager
Inge van Lint