Eruit! Naar buiten!

Lobster

Ga naar buiten. Laat ramen en deuren open en luister naar je favoriete radiozender.

Ik ben verliefd op de zomer en het buitenleven. Zodra de temperaturen stijgen haal ik graag het hele ‘binnen’ naar buiten. De zithoek, het carpet, de keuken, mijn audioset, een scherm daarbij, de badkamer, verlichting en voor s’avonds natuurlijk de haard. Overdrijf ik nu? Nee joh. Het mooie is dat het tegenwoordig ook allemaal mogelijk is! Al zal die buiten-badkamer en buiten-keuken in Nederland wellicht niet heel veel maanden per jaar dienst doen… De rest haal je eind september lekker binnen.

Zelfs behang kan tegenwoordig buiten worden aangebracht. Fantastisch toch? Een vrolijk Wall&Deco behang misstaat niet tegen je balkonmuur of tegen je tuinhuis. Ik vind het een leuke ontwikkeling; die niet alledaagse outdoor-items!

Maar ook leuk zijn de juist typische outdoor-items in een índoor jasje. Net té gestyled, een beetje over de top en dus een heerlijk statement item in je tuin of op je balkon. Bijvoorbeeld de items van Lobster’s Day. Prachtige stoelen, ligbedden en parasols. Of de lederen stoelen en sofa’s van Baxter voor buiten.