Het plafond is bereikt!

_liggend_painted-ceiling

Alle vlakken benutten

Sommige, met name goede, dingen hebben tijd nodig. Jaren geleden vonden we het spannend om een enkele wand van een felle kleur te voorzien. Liever alles veilig in een ralletje 9001 of 9010. Sinds een paar jaar schilderen we vlot alle wanden van de ruimte in een opvallende kleur. En bij de meest ruige klanten nemen we het plafond ook nog mee in dezelfde kleur!

De binnenzijde van ons kantoor is al jaren volledig zwart. Wanden én plafond. Volgens mij zijn we klaar voor de volgende stap! Het plafond mag écht gezien worden. Wie ons Instagram-account volgt, weet dat we recent een deel van ons plafond knal-roze hebben gespoten.

Er is natuurijk veel meer mogelijk! Je kunt het plafond voorzien van een mooie kleur, maar ook van een print (behang) of een schildering zoals Michelangelo dat in de 16e eeuw al liet zien. En wat te denken van een illustratie of een belijning door middel van houten panelen? Het plafond is niet langer dat witte vlak wat de wanden bijeen houdt. Laten we wat vaker naar boven kijken!

Kin & mondhoeken omhoog : )